avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lucrari in zona. Blocare acces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lucrari in zona. Blocare acces

Buna ziua. Nu stiu daca am incadrat corect acest subiect, dar incerc sa ma lamuresc cu o problema. Locuiesc la casa si Aquatim-ul face lucrari in zona. In momentul de fata sapa un sant in dreptul casei mele. Au dreptul sa imi blocheze accesul in curte cu masina? Ieri spuneau ca o sa sparga si unde am amenajat eu intrarea pentru masini in curte, respectiv garaj. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:28, 12 Octombrie 2011
daca lucrarea este pe domeniul public si exista autorizatie de la primarie, pot face asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobilizat in casa jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, in urma cu 2 saptamni o societate contractata de primarie a efectuat sapaturi pentru reteaua de canalizare. In urma acestor lucrari m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Parcarea in fata casei si accesul in curte ContSters317885 ContSters317885 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Este legal ca un vecin sa reclame faptul ca nu poate intra in curte prin spatele casei? El are intrarea ... (vezi toată discuția)