avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imobilizat in casa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imobilizat in casa

Buna ziua, in urma cu 2 saptamni o societate contractata de primarie a efectuat sapaturi pentru reteaua de canalizare. In urma acestor lucrari m-am trezit cu un sant lung de 50m si adnac de 5 metri care imi trece prin fata casei la 50 cm de garaj si de poarta de acces in locuinta. Maldarele de pamant stau sprijinite de gardul casei de mai bine de 10 zile si nici un reprezentant al firmei nu s-a mai prezentat sa finalizeze lucrarile. In aceasta situatie nu mai pot iesi cu masina din garaj, iar pentru a ma duce la servici trebuie sa escaladez acel maldar de pamant si sa ma deplasez cu taxiul fiindca in zona in care locuiesc nu exista mijloc de transport. Precizez ca reprezentantii societatii care executa lucrarile au lasat pur si simplu acele maldare de pamant sa imi acopere accesul in garaj si in casa. Nu au amenajat nici un fel de punte pentru a traversa santul iar singura solutie este sa ma urc pe maldarul de pamant si sa sar pe malul celalalt.
Am sunat la primarie si au spus ca lucrarea o executa un subcontractant al firmei care a incheiat contractul cu primaria si ca singura solutie este sa fac o petitie la care voi primii raspuns in 30 de zile (ceea ce reprezinta prea mult pentru mine in situatia in care ma aflu). Am sunat si la firma care executa lucrarea si au spus ca nu au ce sa faca acum ca nu au teava si ca nu stiu cand vor avea teava pentru a finaliza lucrarea. I-am rugat sa-mi amenajeze ceva sa pot iesii din casa, macar sa pot avea acces in strada.....nu au facut-o nici pana in ziua de azi. Acum a aparut o noua problema, malurile au inceput sa se surpe si s-au surpat pana aproape de baza gardului. Va rog, spuneti-mi ce e de facut? Cui ma adresez? Sa sun la politie are vreun efect? Astept cu interes raspunsurile voastre. Multumesc

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie GELUIOANCANTA GELUIOANCANTA Ma aflu in urmatoarea situatie: In exteriorul proprietatii mele ,pe linga garul meu au inceput sa se faca sapaturi pentru o lucrare a primnariei.Sapind foarte ... (vezi toată discuția)
Lucrari in zona. blocare acces karytat karytat Buna ziua. Nu stiu daca am incadrat corect acest subiect, dar incerc sa ma lamuresc cu o problema. Locuiesc la casa si Aquatim-ul face lucrari in zona. In ... (vezi toată discuția)
Vecinii construiesc pe spatiul public lauraoradea lauraoradea buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati sa o rezolv. am o casa la tara. in vecinatatea casei mele este un drum de acces dupa care un sant de ... (vezi toată discuția)