Ma aflu in urmatoarea situatie:
In exteriorul proprietatii mele ,pe linga garul meu au inceput sa se faca sapaturi pentru o lucrare a primnariei.Sapind foarte aproape de gard terenul de sub acesta sa surpat darimindu=mi gardul pe cca 12 metri liniari.
Am stat de vorba cu muncitorii,sef de echipa,inginer coordonator solicitindu-le oprirea lucrarilor si refacerea gardului distrus(la nivelul saptaminii trecute) dar vad ca sau reluat ieri lucrarile si mi se darima gardul in continuare.
Ce pot sa fac?Cine poate opri exercutarea lucrarilor?Cine i-mi poate garanta ca i mi va fi refacut gardul?
Cu cine trebuie sa iau legatura pentru rezolvare?
Nu cred ca e vorba de tulburare de posesie , cata vreme lucrarile au loc pe spatiul public.
Faceti insa o sesizare catre beneficiarul lucrarii ( in speta Primaria locala) si cereti-i sa sa va fie reconstruit gardul . In toate cazurile constructorul , la terminarea lucrarilor este obligat sa reconstruiasca gardurile, troturarele , aleilele, ronduri de flori , dupa finalizarea lucrarilor principale.
Pe scurt : veti avea un gard nou !
Vecin parsiv
lazer_454
buna ziua.eram intr-o situatie mai dificila si acum este mai bine. in urma cu 4 ani vecinu a sudat bolta de gard pe o lungime de 10 m cu acordul lui tata care ... (vezi toată discuția)