avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... situatie complicata dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

situatie complicata dupa divort

Buna ziua
Am nevoie de ajutorul dvs,e o situatie complicata la care nu prea mai gsesc solutii.
In martie 2010 am divortat definitiv si irevocabil,exista un minor care mi-a fost incredintat mie,programul de vizita e dupa intelegerea noastra,avem un apartament dobandit in timpul casatoriei,partaj nu am deschis la tribunal.
Copilul minor mi-a fost incredintat mie,iar referitor la vizite este chemat la tatal sau o data la 2-3 luni mai ales cand are bani deoarece serviciu are si nu are.Am avut probleme cu neplata pensiei alimentare dar s-a rezolvat cu ajutorul politiei.Comportamentul fata de baiat este foarte urat deoarece il intarata la discutii urate (am dovezi discutiile de pe calculator) in care ne jigneste pe mine si pe mama mea,il invata sa nu ne asculte,sa nu faca ce zicem noi.
In luna februarie,inainte de divort am luat baiatul si am plecat deoarece nu mai suportam scandalurile,el a ramas in apartamentul si am cazut de acord sa il vindem deoarece exista un credit de valoare mare , eu titular si el coplatitor si in urma vanzarii apartamentului plateam creditul si imparteam restul de bani.El a tot tinut de pret,a tot insistat ca nu are unde sa se duca,creditul nu s-a mai achitat de anul trecut de nici unul,deci au aparut si penalizari.Tot ce am hotarat a fost pe buna intelegere.
Problema este urmatoarea - apartamentul s-a vandut,banii s-au impartit si pe drumul spre banca am fost sunata ca el nu se prezinta la banca si nu achita nimic pana nu predam casa , mi se pare ca este un motiv de nimic.O alta problema este ca m-a amenintat ca nu am voie sa intru in apartament doar cand vrea el si sa imi programez o zi sa imi iau mobila ca sa nu il deranjez.
Ce pot face legal?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 Buna ziua am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt in divort cristi m cristi m buna, ma numesc cristi m , am 29 ani si sunt din iasi azi am primit o citatie de la tribunal precum ca sotia mea divorteaza de mine, sa cad jos nu alta, e ... (vezi toată discuția)
Partaj + stabilire program vizita minor gabi.s gabi.s Buna ziua, In mare, am divortat in luna noiembrie 2009 (atunci a ramas definitiva si irevocabila decizia). Prin divort minorul (baiat 6 ani) mi-a fost ... (vezi toată discuția)