buna tuturor! as dori sa fiu si eu informata despre acest formular e 301.eu acum stau in italia de 1 an si 5 luni perioada in care eu am lucrat.de o luna de zile nu mai lucrez dar mi s-a spus ca pot sa iau somaj aici calculand lunile prestate in italia dar si in baza formularului e 301.vreau sa aflu si eu va rog daca se poate daca pot sau nu sa iau somaj aici in italia. va multumesc!
Trebuie sa va adresati institutiei de prestatii sociale in materie de somaj de acolo care este competentă sa solicite din Romania, in cazul in care, înainte de plecarea dv. din Romania unde ati exercitat activitatea salariată, ati omis să va procurati formularul E 301.
Organismul statului Italian care se ocupa cu prestatii sociale se însărcinează să transmită cererea de formular E301 instituţiei competente din Romania pentru a-l completa şi elibera.
Am deja acest formular, dar as vrea sa stiu care este rolul lui.Mie defapt mi-ar mai trebuii 2 luni de munca cu contract ca sa am numarul de saptamani necesare somajului, insa am auzit ca daca nu ai toate saptamanile dar ai formularul se poate face un cumul.acest lucru as vrea sa stiu.
Recititi ce am scris:
"Organismul statului Italian care se ocupa cu prestatii sociale are datoria să transmită cererea de formular E301 instituţiei competente din Romania pentru a-l completa şi elibera".
Adresati-va oficiului de acolo pentru a solicita in Romania completarea formularului.
Formular e301
babaangi
Va rog foarte mult sa-mi spuneti de unde pot sa iau formularul E301, pentru a atesta ca nu am muncit nici o zi, in Romania, in anul 2009. Trebuie tradus si ... (vezi toată discuția)