avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

Daca in incheierea de admitere in principiu instanta a acordat 50% fiecarei parti atat privind bunurile comune cat si pasivul, dar solutia finala a fost ca i-a acordat paratului toate bunurile si tot pasivul, rezuland si o sulta pe care sunt obligata sa i-o platesc, credeti ca am vreo sansa sa castig recursul? mentionez ca variantele de lotizare pe care le- am cerut au fost: reclamanta adica eu 50% din bunuri si pasiv fiecarei parti, iar paratul doreste toate bunurile si pasivul.
De asemenea este vorba de o casa in constructie pe care expertul a spus ca nu este comod partajabila. Sunt necesare anumite lucrari suplimentare pentru impartirea casei, desi mi se pare ca este total treaba noastra cat si ce ne costa pentru a imparti casa pe jumatate.

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune alinaerika alinaerika Daca in incheierea de admitere in principiu instanta a acordat 50% fiecarei parti atat privind bunurile comune cat si pasivul, dar solutia finala a fost ca i-a ... (vezi toată discuția)
Variante de lotizare in partaj bunuri alinaerika alinaerika In cazul unui proces partaj bunuri comune s-au efectuat urmatoarele variante de lotizare. VARIANTA1. LOT 1 bunuri in natura (electrocasnice) 3060 lei sulta ... (vezi toată discuția)
Variante de lotizare - partaj alinaerika alinaerika In cazul unui proces partaj bunuri comune s-au efectuat urmatoarele variante de lotizare. VARIANTA1. LOT 1 bunuri in natura (electrocasnice) 3060 lei ... (vezi toată discuția)