avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-Cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-Cumparare

Buna ziua,

Se poate face o vanzare a unei parti dintr-o proprietate atata timp cat exista un singur cadastru si nu este impartit terenul? Ex. teren 1000mp, vreau sa vand doar 500mp.

Multumesc.
Nu puteti vinde direct, il parcelati.. faceti cadastru si apoi vindeti
Da, dar vorbiti cu cadastristul sa va faca lotizarea si sa obtina pentru lotul ce urmeaza sa il vindeti alt nr cadastral si sa l inscrie in cartea funciara
apelati la un topometrist,va poate ajuta.
Ok. Va multumesc frumos.
Inca o intrebare. Acesti pasi dureaza? Adica se pot face intr-o saptamana?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei parcele dintr-un teren gili_cristian@yahoo.com gili_cristian@yahoo.com Am un teren si as dori sa vand jumatate din el. Ce trebuie sa fac pentru parcelare si care sunt costurile aproximative. (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)