avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil

Daca vreau sa cedez fiului meu apartamentul este nevoie de pretul oficial de vanzare apartament (la contract de vanzare cumparare)aceasta deoarece contractul sa nu poata fi atacat de celalant fiu al meu la care m-am achitat de obligatii,si tot odata sa stiu daca calculul notarial se face an functie de pretul declarat?pot declara un pret imfim?simbolic?

Alte discuții în legătură

Ingrijire batran vetx vetx am in ingrijire o doamna in varsta,care are un singur copil....doamna doreste sa-mi lase apartamentul in proprietate,avand in vedere ca fiul este f departe si ... (vezi toată discuția)
Contact de vanzare cumparare criss1122 criss1122 Buna seara, as avea si eu o intrebare, in cazul in care un parinte ii da un apartamentul unui copil printr-un act de vanzare cumparare si celalat copil a ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj saiadi saiadi sunt in divort avem impreuna un fiu de 20 ani,vreau sa stiu daca putem semna un act prin care sa lasam apartamentul fiului nostru,si numai lui.eu mai am un ... (vezi toată discuția)