avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces - litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces - litigiu de munca

Impreuma cu mai multi colegi , am deschis un proces - pentru recuperarea drebturilor salariale de la o societate comerciala unde am activat pana in luna martie.
La primul termen al procesului reprezentatii partii reclamate nu s-au prezentat si din cate am inteles au refuzat sa primeasca citatia. Se apropie al doilea termen de judecata , iar intrerbarea mea este : CE SE VA INTAMPLA DACA NU SE PREZINTA NICI LA ACEST TERMEN ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 13 Octombrie 2011
Nu este obligatoriu sa se prezinte
Daca nu vin este in avantajul dvs
Obligatoriu este ca angajatorul sa fie citat legal ... in acest caz, instanta poate proceda la judecarea litigiului chiar daca acesta nu se prezinta la termenul de judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale mesimfora mesimfora Sunt profesor. Nu sunt membru de sindicat. Din luna martie colegii mei au primit diferentele salariale , pe baza legii 221/2008 si O.G.15/2008. Cum in ... (vezi toată discuția)
Caut avocat... martinel martinel Sunt din Brasov si caut avocat pentru un proces cu petrom in legatura cu niste drepturi neacordate care erau prevazute in contractul colectiv de munca ,mai ... (vezi toată discuția)
Termen mar4905 mar4905 Sotia a deschis actiune divort primul termen este tocmai la anul in iunie ..nu am vazut si nici nu vreau sa vad dosarul...multi imi spun ca daka s-a dat asa ... (vezi toată discuția)