Sotia a deschis actiune divort primul termen este tocmai la anul in iunie ..nu am vazut si nici nu vreau sa vad dosarul...multi imi spun ca daka s-a dat asa termen lung tocmai la anul...a deschis numai actiune divort fara ,a angaja avocat ptr redactarea actiunii divort ..deci in tot acest timp pana la anul...se poate retrage actiune de divort pierzand banii...sau in acest timp pana la anul apeleaza la serviciile unui avocat ptr rdactare si reprezentare la divort......se poate asa ceva?
Atat timp ce a venit citatie pentru termen in iunie este clar ca a fost depusa actiunea de divort....
Iar partile se pot impaca in orice faza a judecata (fond, apel sau recurs).
daca a depus cererea de divort si v-a dat termen tocmai la anul, au o gramada de timp sa va citeze, puteti primi si cu o luna, doua inainte de proces
cererea e deja redactata, eventual are deja avocat, daca nu cumva a facut-o singura.
daca se razgandeste pana la proces, are varianta de a nu se prezenta si i se va respinge cererea sau se prezinta si spune ca renunta la actiune, poate sa faca asta in orice faza ar fi procesul.
Divort
mar4905
Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Anulare proces divort
popiTM
In urma cu 1-2 saptamani am initiat impreuna cu sotia un divort amiabil -- am depus dosarul cu cererile de divort la judecatorie si ni s-a inmanat o foaie cu ... (vezi toată discuția)