avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen

Sotia a deschis actiune divort primul termen este tocmai la anul in iunie ..nu am vazut si nici nu vreau sa vad dosarul...multi imi spun ca daka s-a dat asa termen lung tocmai la anul...a deschis numai actiune divort fara ,a angaja avocat ptr redactarea actiunii divort ..deci in tot acest timp pana la anul...se poate retrage actiune de divort pierzand banii...sau in acest timp pana la anul apeleaza la serviciile unui avocat ptr rdactare si reprezentare la divort......se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:02, 19 August 2010
poate sa isi retraga cererea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Anulare proces divort popiTM popiTM In urma cu 1-2 saptamani am initiat impreuna cu sotia un divort amiabil -- am depus dosarul cu cererile de divort la judecatorie si ni s-a inmanat o foaie cu ... (vezi toată discuția)
Divort in caz de neprezentare AndreeaAndrada AndreeaAndrada Un divort se poate pronunta daca paratul lipseste? Este o situatie mai speciala ( mentionez ca nu este o eroare in denumirele folosite, reclamant, parat). In ... (vezi toată discuția)