avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inregistrare primarie mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inregistrare primarie mostenire


suntem 5 mostenitori
s a facut mostenirea exista certificat de mostenire
dorim sa fim inregistrati la primarie cu cotele aferente
unul din mostenitori cu ajutorul secretarei de la primarie si a trecut in registrul agricol cele mai bune ternuri
cei 4 mostenitori doresc sa fie inregistrati dar secretara refuza sa faca inregistrarile conform certificatului de mostenitor.
intrebarea este ce cerere trebuie sa formulam si ce trebuie sa contina?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:12, 13 Octombrie 2011
Inscrierea pe rolul fiscal se face la primarie. Depuneti plangere impotriva secretarei la primar.

Atata vreme cat nu ati realizat partajul succesoral nimeni nu are un anumit lot de teren, toti sunt proprietari pentru toate terenurile in cotele stabilite in certificat.
Interventie moderator: stimate utilizator, nu mai deschideti "n" topicuri pentru aceeasi problema: raspunsurile primite vor avea mai multa coerenta daca exista doar o singura discutie. Altfel, riscati sa derutati atat consultantii, cat si ceilalti utilizatori ai forumului.
Multumesc!
@nicolae_dana a raspuns:
faceti cerere fiecare mostenitor cu copie dupa certificatul fiecaruia anexat,apoi o trimiteti la Primarie cu scrisoare recomandata.
Asteptati 30 de zile apoi faceti cerere sa vi se elibereze certificat fiscal.Veti vedea atunci daca sunteti sua nu inscrisi, in cazul in care nu este facuta inscrierea dvs puteti actiona Primaria in judecata pentru obligatia de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea drept de mostenitor? Vasilica111 Vasilica111 Multumesc pentru raspuns la problema mea. Vreau sa mai stiu daca se poate ataca in instanta dreptul sotiei.? Nu mi se pare corect ca sa vina dupa 20 de ani si ... (vezi toată discuția)
Terenuri declarate/nedeclarate nicole852107 nicole852107 buna seara,pana in anul 1995,parintii mei au avut grija de bunica,in acelasi timp facandule si contract de intretinere pe casa.in tot timpul acesta (pana in ... (vezi toată discuția)
Pret apartament scos la licitatie aadriana aadriana Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit? (vezi toată discuția)