avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cauciucuri de iarna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cauciucuri de iarna

Lucrez la o firma de distributie pe o autoutilitara de 3.3 Tone,am cauciucuri mixte la masina,patronii nu vor sa imi cumpere cauciucuri de iarna;intrebare daca se intampla un eveniment rutier din cauza acestui lucru cine e vinovat,cine plateste sau cine e responsabil de acest lucru.Acelasi lucru daca sunt oprit in trafic si se verifica de catre organele abilitate acest lucru la fel acceasi intrebare am eu vreo raspundere?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:15, 13 Octombrie 2011
Dv veti plati oalele sparte si de aceea faceti cerere catre conducerea firmei la care lucrati sa va doteze masina corespunzator si o depuneti la registratura cu nr de inregistrare.In felul acesta cvand se va intampla ceva chiar daca in prima faza dv veti plati va puteti recupera cheltuielile de la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere talon Cosmin111 Cosmin111 Buna ziua, Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri de iarna raul_bonea raul_bonea Am si eu o curiozitate ,am auzit niste lucruri interesante spun eu si sunt curios,poate politia rutiera sa te amendeze daca nu ai cauciucuri de iarna? (vezi toată discuția)
Este asigurarea casco obligatorie? Beth Beth Am folosit acum cateva zile [b]in interesul serviciului[/b] o masina a firmei la care sunt angajat. Din pacate, masina nu mai avea asigurare CASCO. Date fiind ... (vezi toată discuția)