avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ogu62/2010
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ogu62/2010

am reusit sa iau dosarul de la arhivele securitatii{dupa 14 luni de asteptare} care imi confirma {detaliat}ca tatal meu in prezent decedat a fost detinut politic .Acest dosar si alte acte de stare civila trebuiesc depuse la tribunal in vederea obtinerii unei sentinte judecatoresti pentru punere in plata unor despagubiri morale de catre stat cf. acestei oug.62/2010 .ce va rog eu este sa imi spuneti cam cum ar trebui facut un memoriu despre consecintele negative pe planul pshic si fizic suferite de tatal meu memoriu ce trebuie alaturat cererii mele catre tribunal .VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Oug62/2010 nemrodica nemrodica lamuriti-ma va roc!am obtinut dosarul tatalui meu de la arhivele CNSAS dupa 1 an si jumatate !a fost persecutat politic de regimul comunist asa cum scrie in ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa este pt lovire sau alte violente Coordonator Coordonator Daca am fost lovit de un subordonat si mi-am pierdut cunostinta lovindu-ma la cap din cadere, cu 5 zile de ingrijiri medicale, cam ce pedeapsa primeste ... (vezi toată discuția)
"sotie-descendent" in acceptiunea dl 118/1990 si l 221/2009 mca mca Buna ziua! Tatal meu a fost in detentie timp de 11 luni, pe motive politice - pt infractiunea prevazuta de art.209 Cod penal (dar cred CP din 1936), in ... (vezi toată discuția)