avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... plati prestari servcii de catre un pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

plati prestari servcii de catre un pfa

Un PFA plateste serviciul de salubrizare la tariful de agent economic sau la tariful persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:38, 13 Octombrie 2011
Stabilirea taxei de ecologizare pentru contribuabilii care desfăşoară activităţi economice pe baza liberei iniţiative

Taxa de ecologizare datorată de către contribuabilii care desfăşoară activităţi economice pe baza liberei iniţiative se stabileşte pe baza declaraţiei de impunere a acestora. Persoanele care desfăşoară activităţi pe baza liberei iniţiative, respectiv: cabinete (medicale, de avocatură, etc), birouri (notariale, de executori judecătoreşti, de expertiză, etc.), PFA, ÎI, ÎF sau alte forme de organizare, datorează taxă de ecologizare în cuantumul şi în condiţiile stabilite pentru persoanele juridice.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalitate juridica sau nu luis29 luis29 Un PFA, o Asociatie familiala sau o intreprindere individuala au personalitate juridica sau nu? Ce lege reglementeaza aceast statut? (vezi toată discuția)
Pfa si af -persoana fizica sau juridica? mike78 mike78 Buna ziua Am si eu o nedumerire in ceea ce priveste Persoanele fizice autorizate si asociatiile familiale din punct de vedere al stabilirii impozitelor si ... (vezi toată discuția)
Incadrare dpdv fiscal/jurudic auto pe p.f.a. cristianba cristianba Am avut surpriza, la primarie, ca atunci cand am depus o cerere pt obtinerea unei autorizatii de circulatie pt un auto inmatriculat pe P.F.A., sa mi se ... (vezi toată discuția)