avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... taxa pentru autorizatie si controlul activitatii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

taxa pentru autorizatie si controlul activitatii nucleare

Buna ziua

Tatal meu si-a infintat un PFA cam in anul 1998, avea un magazin mic si o terasa
in anul 2001 a cerut dizolvare lui pe site-ul ministerului de finante apare in felul urmator DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 01 Februarie 2001
si la Camera de Comert in 2006 ( cred ca s-au facut dizolvari de firme in aceea vreme

Acuma 2 zile a primit o hartie de la Administratia Finantelor Publice in care zice ca are de plata 706 RON provenite din taxa pentru autorizare si controlul activitatilor nucleare

Cand tatal meu a dizolvat firma in 2001a fost la finante si la camera de comert a zis ca nu are nimic de plata.

Vreau sa va intreb urmatoarele :

-aceasta taxa este legala ? ( nici nu stiu ce taxa este asta pentru ca el nu s-a ocupat cu produse nucleare )
-din cate stiu si eu exista un termen in care se prescriu aceste taxe, care ar fi acel termen (daca se poate sa imi ziceti si numarul legii sa le arat domnilor de la finante.

Inca ceva,m-am uitat pe site-ul misterului de finante in urma cu ceva timp si scria
Data ultimei prelucrari: (**) 01 martie 2001
Acuma cand am primit acesta hartie scrie Data ultimei prelucrari: (**) 01 Iulie 2011
vreau sa va intreb cum e posibil daca firma este dizolvata si radiata din 01 februaire 2001 ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:29, 15 Octombrie 2011
Trebuie sa mergeti la Administratia Finantelor Publice de care apartineti pt a prezenta situatia descrisa si primii lamuririle referitoare la taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate fara datorii Surmo Surmo Am depus documentele pentru dizolvarea unei firme (Dizolvare fara lichidare). Ce se intampla daca, nu mai depun nimic dupa 30 de zile adica documentele ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)