Tatal meu si-a infintat un PFA cam in anul 1998, avea un magazin mic si o terasa
in anul 2001 a cerut dizolvare lui pe site-ul ministerului de finante apare in felul urmator DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 01 Februarie 2001
si la Camera de Comert in 2006 ( cred ca s-au facut dizolvari de firme in aceea vreme
Acuma 2 zile a primit o hartie de la Administratia Finantelor Publice in care zice ca are de plata 706 RON provenite din taxa pentru autorizare si controlul activitatilor nucleare
Cand tatal meu a dizolvat firma in 2001a fost la finante si la camera de comert a zis ca nu are nimic de plata.
Vreau sa va intreb urmatoarele :
-aceasta taxa este legala ? ( nici nu stiu ce taxa este asta pentru ca el nu s-a ocupat cu produse nucleare )
-din cate stiu si eu exista un termen in care se prescriu aceste taxe, care ar fi acel termen (daca se poate sa imi ziceti si numarul legii sa le arat domnilor de la finante.
Inca ceva,m-am uitat pe site-ul misterului de finante in urma cu ceva timp si scria
Data ultimei prelucrari: (**) 01 martie 2001
Acuma cand am primit acesta hartie scrie Data ultimei prelucrari: (**) 01 Iulie 2011
vreau sa va intreb cum e posibil daca firma este dizolvata si radiata din 01 februaire 2001 ?