Buna, am si eu un caz, necaz, am luat o masina in rate de la un prieten , mai aveam sa ii dau ultima transa pana la 1 octombrie, nu am reusit , a venit la mine acum 3 zile sa ii dau banii sau masina.Neavand banii i-am dat masina cu toate actele( mentionez ca actele masinii sunt pe numele sotiei mele) si a plecat fara sa facem nici un act.Astazi cand am facut rost de bani sa l-am rugat sa ne vedem maine sa imi dea masina, mi-a zis ca a vandut-o , ca m-a asteptat de bani si daca nu i-am dat el a dat-o. Ce as putea sa fac sa imi recuperez masina?La telefon i-am zis ca ma duc la politie si dau masina furata..dar nu as vrea sa ii fac rau.. Va multumesc
Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Daca actele masiniinsunt pe numele sotiei singura modalitate de a va recastiga masina este sa o declarati furata la politie si apoi sa le povestiti politistilor cum s-au petrecut lucrurile.
Daca stiu eu bine (poate ma insel) daca merg la politie si fac plangere pentru furt este caz penal daca politia gaseste masina la el....iar caz penal ...e un pic cam mult , ar insemna sa ii fac un rau destul de mare ....nu stiu ce sa fac , de aceeia si intreb...multumesc oricum pentru raspunsuri.
pai ai mai multe variante, una, sa cazi la pace cu el poate mai vrea bani in plus pentru intarzierea ultimei transe, a doua sa mergi la politie sa o declari "furata" desi nu tine din moment ce i-ai dat singur si masina si documentele si cheile masinii, o alta varianta, daca nu vrei sa te "strici" cu prietenul, las-o balta, nu exista alta cale de mijloc, renunta si la masina si la banii dati si gata ...
sau macar, daca nu exista pentru inceput nici un fel de flexibilitate din partea lui sa va inapoieze masina, aruncati "nada" depunerii unei plangeri la politie ca ultima varianta de a va recupera, sau banii dati pana in acel moment sau masina prin predarea ultimei transe de bani.