avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita la o firma radiata?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita la o firma radiata?

Buna ziua.
Firma la care am fost administrator nu a mai platit ratele unui credit. In februarie, din cauza incetarii complete a activitatii, firma a fost radiata (am hotararea primita prin posta) de catre ORC. Acum putin timp am primit somatie pe adresa sediului social al firmei, sa plateasca in termen de o zi intreaga suma a creditului sau se incepe executarea silita. Din partea mea, firma radiata mai are cam 1.000 euro marfa pe care n-a putut-o vinde, le-o dau din toata inima, insa nu acopera cei 10.000 euro credit.
Partea mai spinoasa la contractul de credit este ca a fost garantat cu contracte de garantie personala de catre parintii mei. Si ma gandesc ca, din moment ce firma e radiata si nici proprietati (gen sediu propriu, masini, echipamente) nu are si nu a avut, urmatorul pas este executarea silita a garantilor. Sau ma insel?
E corect/legal sa se inceapa sau sa se incuviinteze executarea silita in cazul unei firme radiate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters224434 , utilizator 23:12, 13 Octombrie 2011
din moment ce contractul a fost garantat,este normal sa se treaca la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL am luat un credit de nevoi personale in 2006 fara stirea sotiei si din cauza problemelor financiare nu am mai platit ratele de 1 an creditul este de 8000 euro ... (vezi toată discuția)
Firma radiata cum mai recuperez? OANA GORAN OANA GORAN am primit pt a solutiona cateva dosare =recuperari de debite prin somatii de plata , admise, investite, dosar de executare care a ramas in aer timp de 1-2 ani ... (vezi toată discuția)
Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)