avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carnet CEC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carnet CEC

Buna ziua! Am un carnet CEC din anul 1979 iar in anul 1987 mai aveam un sold de 50lei. As dori sa stiu unde pot merge cu acest carnet pentru ridicarea sumei si cam care ar fi suma de care as putea beneficia in prezent. Va mutumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sly_alexa , utilizator 21:42, 2 Noiembrie 2011
detinatorul sau reprezentantul sau legal trebuie sa solicite suma de la CEC, insa dupa cunostiintele noastre, va fi infima. Nimic din ce probabil visati...:)
cum e posibil asa ceva?acele sume oricum aveau o anumita valoare,eforturile parintilor nostri,eu am unul depus in 1986,in '92 aveam pe el o suma de 6551. am sunat la CEC si mi s-a spus ca nu are nici o valoare. OUG156/2007 si ulterioarele modificari nu le-am prea inteles,dar cum e posibil sa nu valoreze chiar nimic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Libret cec martial law martial law La multi ani "tutulor"! Cum poate fi CARITAS-ul CEC ingenuncheat pe tema libretelor CEC de 5000 lei cu castiguri in autoturisme? Chestiunea aiuristica cu ... (vezi toată discuția)