avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 390

declaratia 390 se depune lunar sau doar in luna in care s-au inregistrat operatiuni intracomunitare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:06, 18 Octombrie 2011
Doar in luna cand s-au realizat operatiuni,pana pe 25 ale lunii urmatoare.
multumesc. decontul de tva trebuie sa se depuna lunar sau se poate mentine rapoetarea trimestriala
Trebuie sa faceti optiune de depunere lunara a decontului de TVA.
numai daca ati efectuat achizitii intracomunitare de bunuri se schimba perioada fiscala.
Multumesc pentru completare @xerxes.

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 trimestriala sau lunara ? lili09 lili09 Sunt platitor tva trimestrial, asta este clar decont 300 la trimestru, Intrebare: Se depune declaratia 390 trimestrial ? Nu am facut achizitii, ca ... (vezi toată discuția)
Declaratii tva codew codew Buna ziua, Sunt in curs de inregistrare pentru TVA. Am depus declaratia 070: trecere la TVA prin optiune. Am un contract cu o firma din UE. Prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)