avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului dupa demisie

mi-am dat demisia cu acordul partilor de la o firma si acum nu vor sa imi dea salariul de pe ultima luna.mentionez ca am documentul de incetare a activitatii semnat si de angajator.unde pot sa depun plangere ca sa imi recuperez salariu?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 14 Octombrie 2011
sesizati ITM-ul
Lichidarea drepturilor salariale se va face in momentul achitarii drepturilor salariale aferente lunii in care v-ati dat demisia.
georgiana888 a scris:

mi-am dat demisia cu acordul partilor de la o firma si acum nu vor sa imi dea salariul de pe ultima luna.mentionez ca am documentul de incetare a activitatii semnat si de angajator.unde pot sa depun plangere ca sa imi recuperez salariu?

Nu exista demisie cu acordul partilor ... ori ati solicitat incetarea c.i.m. cu acordul partilor , ori v-ati dat demisia.

Pentru neplata salariului puteti sesiza ITM-ul in a carui raza isi are sediul social angajatorul si/sau formulati o actiune in instanta la tribunalul in raza caruia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se face lichidare?in termen de cate zile pot sa-mi iau banii de la vechiul loc de munca? alexiam20031984 alexiam20031984 Am si eu cateva intrebari:Daca contractul meu de munca a incetat pe calea amiabila in data 05.06.2013 , dupa cat timp pot sa-mi iau banii de la vechiul loc de ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am demisionat cu lichidare la zi, angajatorul nu ... Ina66 Ina66 Bună seara,am demisionat cu lichidare la zi, angajatorul nu mi-a dat ultimul salariu,ce pot să fac,unde să mă adresez! (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale restante-incetare cim lucfelice80 lucfelice80 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: mi-am dat demisia in data de 06.09.2013-acordul partilor- dar motivul a fost pt ca desi eram angajat ... (vezi toată discuția)