avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... primire nejustificata de corespondenta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

primire nejustificata de corespondenta

Buna ziua,
De aproximativ 6-7 luni primesc in cutia mea postala extrasul de cont al unei persoane necunoscute. Ciudat nu este neaparat faptul ca acel plic ajunge la mine, ci faptul ca adresa de coresponenta este cea la care eu locuiesc.
Mentionez ca eu sunt proprietarul apartamentului si ca aceasta persoana nu a locuit niciodata aici.
Am incercat sa ma adresez prin email bancii emitente,solicitand incetarea trimiterii acelui plic la adresa mea dar nu am primit nici un raspuns.
Exista o lege sau o institutie care ma poate ajuta in aceasta problema a "hartuirii prin corespondenta"?
Merci.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:37, 21 Octombrie 2011
Mai incercati cu inca un e-mail, carte adresa oficiala a bancii. Daca nu se intampla nimic in cateva zile (daca nu primiti raspuns), folositi alta tactica.
Trimiteti catre banca un fax de 100 de pagini scrise cu font alb si pe fond negru de fiecare data cand primiti acel plic si in mesajul respectiv semnalati inconvenientul.
Pana la urma o sa se sesizeze corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei tatami2013 tatami2013 Acum cateva luni de zile am observat ca nu mai gasesc in cutia postala corespondenta ( scrisori, facturi utilitati,etc.,etc.) . Am schimbat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)