avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii Castiga lectii de pian la Boem Club
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

Castiga lectii de pian la Boem Club

Boem Club, primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si orice nivel, impreuna cu AvocatNet.ro va ofera acum oportunitatea de a castiga un voucher cu un pachet de 4 lectii de pian.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea "Considerati ca este importanta cultura muzicala?". Raspunsul cel mai interesant va fi premiat !

Mult succes!
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
Anca Dumitrescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Anca Dumitrescu , administrator 11:43, 11 Noiembrie 2011
La varsta mea consider ca e foarte importanta cultura muzicala.Un prim argument este ca lipsa acesteia creeaza o stare de disconfort in discutii cu persoane care au cultura muzicala....in aceste situatii nu poti decat sa zambesti si sa incerci intr-un mod cat mai placut sa schimbi subiectul.Alt argument ar fi ca nu poti comunica prea bine cu persoanele importante din viata ta care isi formeaza sau au o cultura muzicala...Altul ar fi ca la orice eveniment ai merge nu ai putea evalua valoarea unei opere muzicale...Si ar mai fi si altele...
Este important pentru oricine sa aiba o minima cultura muzicala deoarece muzica face parte din viata fiecaruia si prin ea ne dezvoltam latura noastra spirituala. Dar, poate mai important, viata fiecaruia are un ritm specific, mereu schimbator. Dezvoltandu-ne cultura muzicala gasim muzica potrivita ritmului nostru de viata si astfel traim momentele frumoase mai intens.
Buna ziua, am un fiu de 4 ani si-un pic...o fiica...si un peste beta...si cu totii, dar nu neaparat in ordinea afisata, au o vasta cultura muzicala discutabila de care eu si vecinii de la parter si urmatoarele 3 etaje ne bucuram zilnic. Voucherul pe care o sa mi-l oferiti il va folosi Luca in scopul imbunatatirii relatiilor de vecinatate. Apreciez intrebarea dvs. ca fiind desigur una retorica si prin urmare..Va multumim anticipat.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
paunacristian, utilizator
Utilizatorul Cezar Laurentiu este castigatorul acestui concurs. Va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu datele dumneavoastra de contact, astfel incat sa puteti fi sunat de catre reprezentantii Boem Club.


O zi excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stres wegar wegar cum pot diminua stresul? (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin pianist NataliaMar NataliaMar Buna ziua, Stiu ca poate parea o problema de om rasfatat asta, dar am un vecin cu pian care s-a mutat in bloc acum cateva luni. La inceput era mai cu bun ... (vezi toată discuția)
Pledoarii celebre ne_nicku ne_nicku Am citit o carte - "Pledoarii celebre" de Iolanda Eminescu. Superba, de-adreptul ireala!!! Te-apuca doru' de duca atunci cand vezi cum se facea pe timpuri ... (vezi toată discuția)