avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL nou - nerecunasterea parolei vechi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL nou - nerecunasterea parolei vechi

Eu am depus pe portalul ITM - in varianta veche REVISAL-ul.
In varianta noua, parola nu mai este recunoscuta.
Am fost la ITM unde am primit niste lamuriri foarte nelamuritoare de la un domn care raspundea mai multora in acelasi timp si care nu reusea sa se concentreze asupra documentelor cu care venisem acolo ca sa obtin o alta parola si care documente, evident, ca la orice intitutie a statului care "se respecta" erau absolut insuficiente.

As vrea sa-mi indice cineva locul de pe internet unde pot afla exact cu ce sa ma duc la ITM ca sa obtin o alta parola si locul de unde pot descarca cele doua formulare necesare. Sa nu imi ziceti de inspectiamuncii.ro, ca acolo nu gasesti lucrurile utile.

Am inteles de la domnul "Napoleon" de la ITM ca trebuie sa vin cu REVISAL-ul nou tras pe suport magnetic ca sa mi se introduca acolo pe loc. De ce o mai fi online-ul asta facut, n-am sa pricep. Poate sa ma lamureasca cineva dintre lucratorii de la ITM sau dintre utilizatorii care au fost in aceeasi situatie cu mine, de si-au pierdut parola si si-au rezolvat situatia cum trebuie facut, ca sa scap de postura de "fetita cu chibrituri" in care ma aflu acum?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:03, 14 Octombrie 2011
1. Generati fisierul .rvs pe suport magnetic.
Completati adresa de inaintare a registrului.

2. Obtinerea numelui de utilizator si a parolei se face la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

3. Modelul de cerere pentru parola il gasiti aici
[ link extern ]
sau
[ link extern ]

4. daca aveti toate acestea , mergeti la |ITM si solicitati parola.

Ma scuzati ca insist!
Problema mea este ca pe zidul ITM-ului Bucuresti erau doua formulare, 1 si 2 scris cu carioca. Pe cel de imputernicire pentru obtinere user si parola il stiu deoarece si la prima parola l-am completat. Trebuie in 2 exemplare?

Dar al doilea formular, bag seama ca o fi adresa de inaintare a registrului de care ziceti in primul paragraf, aceasta unde gasesc sa o descarc? Si asta trebuie in 2 exemplare?
Da, ambele trebuie depuse in dublu exemplar ...

Adresa respectiva o gasiti aici
[ link extern ]
Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola itm Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Cum pot obtine parola pt.REVISAL pt. o firma nou infiintata ? Ce acte trebuie sa depun la ITM ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Primul salariat al unei firme Viovas Viovas buna ziua. in cazul unei firme care n ua amai avut salariati pana acum, cum procedez cu depunerea Revisalului, cat dureaza procedura la ITM, stie cineva? Merci (vezi toată discuția)
Firma noua - itm CHANEL CHANEL Ce documente trebuie depuse la ITM pentru inregistrare firma noua , de asemenea pentru Revisal? In termen de cate zile de la infiintare? (vezi toată discuția)