avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributie de accidente si boli profesionale in cazul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributie de accidente si boli profesionale in cazul a 2 zile de CM platite de unitate

Pentru un CM de doua zile, suportat de unitate, care este modalitatea de calcul a contributiei angajatorului pentru accidente de munca si boli profesionale.

Alte discuții în legătură

Concediul medical pentru accidente de munca si boli profesionale ginag ginag Buna dimineata! Am o problema de rezolvat in ceea ce priveste plata concediului pentru un accident de munca. Cf. Legii 346/2002 nu suntem platitori al ... (vezi toată discuția)
Declaratie cas ramona2008 ramona2008 Am si eu o intrebare, daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu formula de calcul a contributiei pentru FNUASS (de 0.85%). daca angajatul are si concediu ... (vezi toată discuția)
Procent sanatate angajat? andad andad Pentru concediile medicale suportate din FAMBP , primele 3 zile sunt suportate de angajator, iar restul de FAMBP, la aceasta indemnizatie se aplica procentul ... (vezi toată discuția)