avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediul medical pentru accidente de munca si boli ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediul medical pentru accidente de munca si boli profesionale

Buna dimineata!
Am o problema de rezolvat in ceea ce priveste plata concediului
pentru un accident de munca. Cf. Legii 346/2002 nu suntem platitori
al contributiei la Fondul de asigurare pentru accidente de munca si boli
profesionale.
In luna Mai am avut un caz de concediu medical cu codul 03 - Accidente de
munca. Primele 3 zile sunt suportate de angajator iar urmatoarele din fondul
mai sus mentionat.
Din ce fonduri este platit CM-ul pentru urmatoarele zile (ce depasesc 3 zile suportate de angajator) si ce demersuri trebuie facute in continuare?
Ce anume se depune la Casa de Pensii?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul unui accident de munca (cod 02) angajatorul ... ana.infoserv ana.infoserv Buna ziua, In cazul unui accident de munca (cod 02) angajatorul suporta primele 5 zile calendaristice aferente concediului si restul zilelor le suporta Casa ... (vezi toată discuția)
Rectificare cod indemnizatie cm marius_gg marius_gg Buna ziua, Vreau sa adresez o intrebare in legatura cu rectificarea unui cod de indemnizatie al unui concediu medical retroactiv. Concret, in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in caz de accident de munca mirelav mirelav Buna ziua! Am urmatorul caz, un concediu medical cod 03, accident de munca: -salar realizat -4 zile: 257 lei -indemnizatie suportata de catre angajator- 3 ... (vezi toată discuția)