avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cat dureaza sa te execute silit de la momentul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cat dureaza sa te execute silit de la momentul refuzului la plata BO

stie careva cam cat dureaza de la momentul in care se baga BO la plata si binenteles cu refuz cam cat dureaza pana sa te execute silit lund in considerare ca imobilul pe care il detin este deja ipotecat la o alta banca de la care am luat creditul?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters225650 , utilizator 08:51, 15 Octombrie 2011
Depinde de termenele acordate de instanta.
Sunt 2 etape (2 procese diferite):
- Investirea cu formula executorie a Biletului la ordin - Dupa aceasta etapa se merge la Executor Judecatoresc,care , in baza hotararii solicita etapa a doua, respectiv :
- Incuviintare executare silita
Apoi, in urma incuviintarii executarii silite, se identifica bunurile mobile si imobile de executat.
depinde de cit de repede se misca creditorul - personal cred ca in minim 2 luni de zile (depinde si de judecatoria la care se solicita atit investirea cit si incuviintarea executarii).
multumesc pt promtitudine si informatii
mai am o intrebare: pana la executare as putea ceda,cesiona contractul de cred cu tot cu imobil altei persoane astfel ne mai avand banca ce sa execute?
multumesc
eeurian a scris:

mai am o intrebare: pana la executare as putea ceda,cesiona contractul de cred cu tot cu imobil altei persoane astfel ne mai avand banca ce sa execute?
multumesc


www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite Ramona35 Ramona35 Buna ziua, In anul 2008 am semnat un contract de credit in calitate de administrator al unei SC. La data respectiva am si avalizat garantia ( BO). In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)