avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cat dureaza sa te execute silit de la momentul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cat dureaza sa te execute silit de la momentul refuzului la plata BO

stie careva cam cat dureaza de la momentul in care se baga BO la plata si binenteles cu refuz cam cat dureaza pana sa te execute silit lund in considerare ca imobilul pe care il detin este deja ipotecat la o alta banca de la care am luat creditul?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters225650 , utilizator 08:51, 15 Octombrie 2011
nu puteti cesiona deoarece sunteti debitor si obligatiile nu se cesioneaza. ipoteca confera dreptul creditorului sa execute garantia indiferent cine este proprietarul imobilului
probabil nu ati intels, banca ce urmeaza sa ma execute nu este banca la care am ipotecat imobilul este o a doua banca, eu vreau sa cesionez sau sa ami prea cineva contractul de credit cu tot cu garantie cu acordul banci nr.1, ca sa nu ma execute banca nr.2 la care am BO avalizate in nume propriu, e un pic mai conplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite Ramona35 Ramona35 Buna ziua, In anul 2008 am semnat un contract de credit in calitate de administrator al unei SC. La data respectiva am si avalizat garantia ( BO). In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)