avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cursuri de pregatire pentru examenul de la INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cursuri de pregatire pentru examenul de la INM

Buna, as dori sa stiu si eu daca a urmat cineva cursurile de pregatire pt exam de la INM organizate de Eurobestteam , si daca sunt folositoare. Am vazut ca urmatorul curs este de lunga durata si e undeva la 8800 lei +tv si mi se pare cam exagerat dar daca as stii ca ma ajuta mult as face un efort sa merg. Multumesc
Cel mai recent răspuns: sim05 , utilizator 13:00, 18 Ianuarie 2012

Recomandarea unui om care a luat grilele, dand pentru prima oara: cumpara-ti codurile, cartile de Udroiu, Barsan, Deak, Boroi, Tabarca, Beleiu, Statescu, invata-le bine, adauga putin mai multa determinare si constiinciozitate si este de ajuns! Mi se pare incredibil cati au facut din examenul asta o afacere, speculand numarul mare de aspiranti si visele lor! Nimeni nu iti poate turna in cap materia si cred ca nimeni nu iti poate explica mai multe decat o fac autorii de mai sus in cartile lor. In examenul asta nu te poti ajuta decat tu!
iti multumesc mult, cred ca asta am sa fac
In cele din urma m-am inscris la cursurile organizate de euro best team pentru pregatirea la INM, sunt curioasa daca s-a mai insvros cineva de pe acest forum.
imi cer scuze pentru gresala, "inscris" era cuvantul, m-am grabit.
Bună,
am văzut că te-ai înscris la cursul de pregătire de la eurobestteam.
Aş vrea şi eu să mă înscriu dar sunt puţin rezervată.

da-mi şi mie un feedback legat de curs.... cum se desfăşoară, în ce constă, esti cât de cât mulţumită? Adică simţi că merită banii? 2500 de euro mie mi se pare cam mult şi de aceea te întreb.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 20011 iuliacrissy iuliacrissy Buna ziua! As avea nevoie de niste informatii privind examenul de admitere in INM(Magsitaratura).Eu sunt din Cluj si am inteles ca difera un pic ceea ce cere ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere barou isabeladr isabeladr Ma intereseaza bibliografia pentru concursul de admitere in barou pentru anul 2011 (vezi toată discuția)