pot sa depun plingere penala vecinei mele de la etajul 1 , aceasta ma inunda de 4 ani , am martori , politistii din comuna , fotografii cu distrugerea baii la date si ani diferiti si alti martori care au vazut
nu este fapt penal ci o raspundere civila delictuala. cel mai bine este sa va faceti o asigurare si ori de cite ori se intimpla, sa va refaceti casa pe banii asigurarilor. Va asigur ca vecinul dvs va aplti cu virf si indesat catre asigurator :)
Desi de principiu nu ar parea sa fie vorba de infractiunea de distrugere...totusi...nu ar fi exclus...total...
Incercati sa analizati infractiunea de distrugere domnule Mircea.
Poate gasiti ceva care sa va ajute.
In civil situatia poate sa fie foarte complicata...dar nu pentru ca nu ati castiga procesul daca dovediti ca persoana este cea care va inunda in mod repetat si nu o alta persoana...
Poate sa fie vorba si de o teava comuna...
Incercati sa lamuriti toate problemele de fapt.
Am asigurare , complexa la locuinta , dar pentru ca vecina ma inunda de atata timp eu nu-mi fac imbunatatiri in baie,iar suma data de casa de asigurari ma gandeam ca in conformitate cu codul penal este distrugere intentionata , are niste gauri in peretii de la baia ei , de cite ori incerc sa vand apartamentul arunca cu mizerie pe pereti si apa se scurge la mine , mai mult si-a luat un ciine pe care il tine in baie , spala mizeria ciinelui si aceasta curge pe peretii mei , punindune mie si mamel mele sanatatea in pericol .Mentionez ca pe acest perete am instalatia electrica pe care nu o mai pot utiliza , intrucit a facut scurt circuit cind a facut becul explozie de la apa care se scurgea , am avut noroc ca am scapat fara sa fiu electrocutata , tocmai ma spalam pe dinti , norocul meu a fost ca stateam putin aplecata deasupra chiuvetei altfel cioburile de la bec ma puteu orbi.Unde pot sa fac o plingere penala pentru distrugerea proprietatii private , atentat la sanatatea si viata mea si a mamei mele care are 76 ani , sincer imi este frica sa nu o gasesc electrocutata in baie , mai uita si apasa pe intrerupator ,curgind apa in permanenenta nu pot sa repar instalatia electrica.