avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier cu vatamare corporala

Buna seara!
Ma numesc Bogdan am 20 de ani si am aventura neplacuta alaturi de cativa prieteni.
Pe data de 17.07.2010 am fost la discoteca intr-o comuna.In jurul orei 2,doi prieteni de ai mei au plecat sa isi duca prietenele acasa.Nu dureaza 20 min si ma suna unul dintre ei disperat sa vin sa ii iau ca ii omoara taranii.Am plecat dupa ei cu inca 2 prieteni stiind ca nimeni nu are nimic cu noi dar cand am ajuns acolo erau 15-20 de persoane mascate cu tricourile sa nu ii recunoastem.Toti aveau in maini pari si pietre,am oprit sa se urce repede si sa plecam dar,cand am oprit mi-au incercuit masina si au inceput sa o loveasca cu batele.Am plecat repede de acolo si unul dintre ei zice ca a fugit inaitea masini mele si am dat peste el dar eu nu-mi aduc aminte sa fi facut asta.Imediam am sunat la 112 si am fost la postul de politia din localitatea respectiva.Acolo in timp ce dadeam declaratie am fost anuntzat ca am dat peste cineva si are o rana deschisa la picior.Acel individ a fost dus la oras la spital apoi a fost trimis la Bucuresti ca nu aveau anestezist sa-i inchida rana.A doua zi am fost sa fac verificare la masina si nu s-au gasit urme vizibile de accident.Dupa ceva timp aflu de la politie ca are certifica de spitalizare de 34 de zile cu vatamare corporala din culpa nu mai stiu sigur dar asa am inteles si dosarul acuma este la parchet.
In cazul asta ce mi se poate intapla? ca sigur nu cred ca am dat peste el.Mentionez ca la sectia de politie am solititat sa mi se faca alcooltestul si bineinteles ca a iesit negativ.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Bogdan_1591 , utilizator 00:47, 16 Octombrie 2011
ART. 181
Vătămarea corporală
(1) Fapta prin care s-a pricinuit integrităţii corporale sau sănătăţii o vătămare
care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile se
pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
ART. 184
Vătămarea corporală din culpă
(1) Fapta prevăzută la art. 180 alin. 2 şi 2^1, care a pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale mai mari de 10 zile, precum şi cea prevăzută la art. 181, săvârşite din culpă, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.
Nu mi-a fost luat permisu,nu am fugit de la locul accidentului daca a fost accident,nu am nici o urma de accident pe masina asta a dovedit-o expertiza tehnica a masinii.Toata actiunea sa petrecut pe o stradutza de tara.Nu-mi aduc aminte din cauza sperieturii stiu ca vroiam sa ies mai repede de acolo.Chiar asa de rau sa fie?puscarie???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava Lui25 Lui25 Prietenul meu a avut un accident era pe motor si o duba nu ia dat prioritate. In urma acestui accident a facut 4 operatii. Una la picior(2 fracturi) unde i ... (vezi toată discuția)
De unde incepe o vatamare corporala? voceasperanteimedias@yahoo.com voceasperanteimedias@yahoo.com Cand este considerata o vatamare corporala , am avut doi copii spitalizati in urma unui accident, si asigurariile vinovatului nu vor sa-mi despagubesca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu pieton alexa213 alexa213 Buna ziua, am si eu o intrebare.In caz de accident minor cu victima, dar fara spitalizare, daca soferul s-a inteles cu victima la o anumita suma de bani ca ... (vezi toată discuția)