avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de imprumut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de imprumut

Buna ziua,
Asociatul nostru din Italia a acordat firmei din Romania un imprumut in baza unui contract.Intrebarea mea e daca ctr. de imprumut trebuie depus la finante si am inteles ceva de un formular(daca se poate sa-mi spune-ti care)ce trebuie depus la BNR?Rog mai multe informatii in legatura cu acest tip de contracte.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:34, 15 Octombrie 2011
Este asociat si a creditat firma,corect?Daca banii au sosit in contul firmei, trebuie sa explicati bancii, pe formulare speciale puse la dispozitie de banca, ce reprezinta suma incasata in valuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Daca o societate ( SRL) incheie un contract si primeste un imprumut pe o perioada mai mare de un an trebuie notificata operatiunea la BNR in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
Reevaluare soldurilor in valuta!? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Intrebarea mea in legatura cu reevaluarea soldurilor in valuta este: - calculam la curs BNR din ultima zi a lunii (30.Aprilie) sau ... (vezi toată discuția)