avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

Buna ziua,
Am o intrebare scurta. Daca vine la locul de munca o poprire de la executor judecatoresc, pentru niste rate la banca, dar mai am retineri de 1/2 din salar net(CAR), cum se rezolva problema? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carasclaudiu , utilizator 13:02, 21 Noiembrie 2011
Nu vi se poate poprire decat pe 1/2 din venit. Daca aveti un singur debit vi se pune pe 1/3 si daca aveti mai multe pe maxim 1/2.
Dar care este prioritatea in acest caz? Cum stabilesc cat retin pt. fiecare datorie? Insumate ele depasesc 1/2 din venitul net! Multumesc anticipat.
carasclaudiu a scris:

Dar care este prioritatea in acest caz? Cum stabilesc cat retin pt. fiecare datorie? Insumate ele depasesc 1/2 din venitul net! Multumesc anticipat.

una din popriri este cu sentinta judecatoreasca, prin executor bancar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerile din salariu Violeta Iulia Violeta Iulia Am girat pe cineva si nu si-a platit debitul, banca nu l-a cautat si mi-au pus mie proprire . Persoana care da la noi viza de CFP a zis ca rata la CAR pe care ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu serby30 serby30 sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani. debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)