avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mamicile pot fi recenzori?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mamicile pot fi recenzori?

Am nascut in ianuarie 2010, acum sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani. Intrebarea mea este : daca particip ca recenzor la Recensamantul din octombrie 2011, imi pierd drepturile la indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 15 Octombrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Plata indemnizatiei se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri supuse impozitului si copilul nu a implinit varsta de un an, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap... art.16 alin.2 lit.i din OUG nr.111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana in c.i.c pana la 2 ani - recenzor recensamant 2011 ADASTEFANEL ADASTEFANEL Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, daca, eflandu-ma in concediul pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani, pot participa ca recenzor la ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Activitati in timpul concediului de crestere si ingrijire copil ContSters246490 ContSters246490 As dori sa stiu daca pot desfasura activitati aducatoare de venituri in timpul concediului de crestere si ingrijire copil? Pot sa imi deschid firma (pt care sa ... (vezi toată discuția)