Ma scuzati, dar nu stiu la ce categorie sa pun aceasta intrebare. Mama mea este pensionara. Pentru obtinerea subventiei la caldura are nevoie doar de cuponul de pensie din care reiese venitul pe care-l are sau mai este nevoie si de o adeverinta de la Administratia Fiscala care sa ateste ca nu mai are si alte venituri? Va multumesc!
In OUG 70/2011 nu se prevede a fi necesara o asemenea adeverinta de la ANAF.
Sunt insa primarii care ar putea sa ceara o asemenea dovada. E de intrebat la primaria de care apartineti sau incercati si la furnizorul dv.de agent termic.
Ce furnizor aveti?
Art. 14
(1) Ajutorul pentru incalzirea locuintei, prevazut la art. 8, 9 si 11 alin. (1), se acorda pe baza de cerere si declaratie pe propria raspundere privind componenta familiei si veniturile acesteia.
(2) Formularul de cerere si declaratie pe propria raspundere se completeaza potrivit modelului stabilit prin normele metodologice de aplicare a prezentei ordonante de urgenta.
(3) La completarea cererii, titularul are obligatia de a mentiona corect componenta familiei, veniturile membrilor acesteia, precum si bunurile mobile si imobile detinute, asa cum sunt acestea trecute in formularul prevazut la :innocent:
Acte ajutor incalzire
Dof
Stie cineva ce acte sunt necesare in acest an pentru obtinerea ajutorului de incalzire, pentru o persoana singura?
Anul trecut stiu ca am completat un ... (vezi toată discuția)
Protectie sociala
steelvl
O familie formata din patru membri ( parinti si doi minori) al carei venit net lunar se situaza sub 300ron/persoana pe luna , de ce drepturi sociale poate ... (vezi toată discuția)