avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Transport marfa din strainatate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Transport marfa din strainatate

salutare. am si eu o nelamurire.
daca de exemplu am o masina mare(renault traffic) pot transporta produse din ue in cantitati mai mari?(am bon pe produse si nu sunt tigari sau bauturi alcoolice). sau ce este necesar pt a putea efectua astfel de tranporturi? multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2011
demonel, utilizator
Cel mai recent răspuns: demonel , utilizator 23:52, 17 Octombrie 2011
Pentru a efectua transport de marfuri pe extern aveti nevoie in primul rand de Licenta pentru transport rutier public de marfuri in trafic international.
In cazul in care inca nu detineti o astfel de licenta, o puteti obtine de la agentia ARR sediul local.
Documentele care sunt necesare pentru obtinerea acesteia le gasiti aici.
[ link extern ]

Documentele pe care trebuie sa le aveti la bordul vehiculului ( pentru: sofer, masina, marfa, transport international, marfa periculoasa, marfuri perisabile sau animale vii) le gasiti aici:
[ link extern ]
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)