avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin outlet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin outlet

Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin de tip outlet, magazin in care sa comercializez haine de firma . As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si ce autorizatii imi trebuiesc privind comercializarea acestor branduri,certificatul de conformitate, daca trebuie sa obtin acordul firmelor in cauza? sau daca depozitul de la care achizitionez imi garanteaza autenticitatea produselor, acest lucru este suficient?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Mentionez ca voi functiona ca SRL.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:54, 17 Octombrie 2011
depozitul respectiv primeste produsele cu certificat de conformitate deci nu va mai trebuie nimic in plus
Furnizorul este cel care trebuie sa va elibereze o astfel de declaratie de conformitate. Acesta trebuie sa aiba si drept de distributie asupra produselor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte Bota32 Bota32 Buna ziua . As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte (cu mai multe Branduri) as vrea sa le vând și in magazin și in online . Vreau sa cumpăr hainele ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)