avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Unde pot sustine examenul de admitere in barou?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Unde pot sustine examenul de admitere in barou?

daca sunt din Tulcea unde trebuie sa sustin examenul de barou ? ; am inteles ca la Constanta nu se mai da examen. as putea oare la Galati?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:19, 17 Octombrie 2011
Va inscrieti pt examen la baroul unde doriti sa profesati. Examenul se desfasoara efectiv pe centre INPPA.
Informatia precum ca la baroul Constanta nu se mai da examen este eronata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Barou 2011 andra-celia andra-celia buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din ... (vezi toată discuția)