avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca a pierdut cineva un proces,cui achita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca a pierdut cineva un proces,cui achita despagubiri+cheltuieli de judecata?

buna ziua
am un prieten care a pierdut un proces civil-in strainatate-a imprumutat cuiva 6000E, dar nu a avut martori si dovezile au fost insuficiente(mesaje de multumire,extrase de cont)..in final, pe langa faptul ca a fost pagubit,in afara de cheltuielile judiciare,a mai primit si o amenda,in val.de 1500E,pe care sa o achite celui pe care l-a dat in judecata,ca despagubire..suma totala ajungand,cu tot cu cheltuieli,la aprox 3000 E.Deci,saracul a fost pagubit la final cu aprox 9000E.Avocatul sau,cel care trebuia sa il apere,ii cere sa achite cat mai repede acesti bani-3000 E, chiar si in transe.Cui trebuie sa achite el aceste cheltuieli,avocatului sau,sau avocatului celeilalte parti?pentru ca acest prieten nu mai are curaj sa mearga la Curtea de Apel,nu mai are incredere..multumesc.X-(:((
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:40, 17 Octombrie 2011
in sentinta respectiva se mentioneaza clar cine este creditorul sumei de 3.000 euro. sa citeasca atent sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea avocatului la proces mihai_r mihai_r Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care a apelat acum aprox 1 an la serviciile unui cabinet de avocatura pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Ce-i de facut! - recuperare datorie, proces pierdut salis salis Am pierdut un proces pe care l- am intentat pt. recuperarea unei datorii, mai precis in 2009 luna iunie, am vandut o masina de pe firma catre o persoana ... (vezi toată discuția)
Card de credit freecv2007 freecv2007 Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit de la ... (vezi toată discuția)