Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit
de la acea societate nonbancara,care avea o suma mica.(aprox 3000 ron)Prostia mea a fost sa activez acel card,insa ,de buna credinta...imi plateam in fiecare luna suma minima(dobanda +un procent din suma).Nu am primit extrase de cont...Pentru card nu am semnat nici un contract,sau alt document in care sa se mentioneze clar suma imprumutata,dobanzi,comisioane.Cu ceva timp in urma m-a sunat un individ de la cea firma sa-mi propuna o reesalonare -transformarea intr-un credit a datoriei de pe card.,care a ajuns la 8000 ron(dupa ce initial fusese aprox 3000 ron,si platind lunar suma minima).Mi se trimite un act
aditional la contractul nr.....contract care avea alt nr decat cel incheiat initial,.pe care eu trebuia sa-l semnez.Stiind ca nu am semnat nici un contract(nu exista contract de card),am facut o notificare in care am cerut sa-mi fie prezentat acel contract semnat de mine.Bineinteles ca nu mi s-a explicat ca...nu exista,insa eu trebuie sa platesc 8000 ron.Mi s-a spus ca am primit conditiile lor,ca sunt semnate de mine,am cerut sa-mi demonstreze,insa nu exista semnatura mea si nici buletinul meu pe acele documente.Totul e un fals grosolan.Doresc sa-i actionez in justitie,deoarece eu nu am semnat nici un contract pt acel card in care sa se mentioneze clar suma imprumutata,si...in afara de niste conditii generale de emitere card de credit semnate de mine,nu exista.Oare exista carduri de credit fara limita de suma?Dar,totusi...initial am avut 2-3000 ron,si am achitat lunar...cum am ajuns la 8000 ron???Se poata mari limita fara acordul meu,fara sa se tina seama de gradul de indatorare???Oare ce sanse de castig am???Practic am solicitat docum semnate de mine in baza carora sunt datoare si,nu au ce sa-mi prezinte....Nu sunt singura "pacalita"de aceasta societate nonbancara.....
Cel mai recent răspuns:
bob737 , utilizator
00:38, 15 Aprilie 2010