In 2006 am cumparat un tv prin credit de la o societate nonbancara.,credit achitat in 7-8 luni.In 2007 am primit un card de 3000 ron de la aceeasi societate nonbancara,card pe care am facut prostia sa-l activez.Fiind un bun platnic achitam lunar sumele primite printr-un sms ,sume initial mici,care pe parcurs ajungand sa creasca (ajungand peste300 ron lunar).La inceputul anului am primit un act aditional la contractul nr....,(contract care avea alt numar fata de cel achitat initial).si in care eram anuntata ca sunt datoare suma de 8000 ron(in conditiile in care cardul inital a fost de 3000 ron,iar eu mi-am achitat lunar datoriile)Am trimis o notificare in care am spus ca voi fi de acord sa semnez acel act aditional,sa recunosc toate sumele cerute de ei,cu conditia ca ei sa-mi prezinte acel contract semnat de mine(contract pe care eu nu l-am semnat).Intr-un final au recunoscut ca acel contract nu exista,din adresele trimise se contrazic in privinta sumelor care le am de plata,insa azi am primit o notificare prealabila inceperii executarii silite.Notificarea este semnata de un executor ifn angajat de ei,si,nici macar data contractului pe care vor sa-l execute nu este corecta pe aceasta notificare.
Intrebarea mea este:se poate executa un contract care nu exista semnat de mine?Ce pot face?
Multumesc.
Daca v-au notificat prin executor,depuneti contestatie la executare la judecatorie,in care invocati cele aratate de dvs.Cereti suspendarea executarii prin ordonanta presedentiala ,pana la ramanerea definitiva si irevocabila a sentintei de judecata.
Card de credit
freecv2007
Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit
de la ... (vezi toată discuția)