avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu victime

am avut si eu un accident pe 15-10-2011, cel care a intrat in mine avea asigurare oblicatorie la EUROINS. am incercat sa sun azi la numerele de pe politza de asigurare si am fost la mai multe servisuri si mi-au spus ca nu lucreaza nimeni cu ei. Accidentul a fost cu vatamare corporala, politia ia intocmit dosar penal. Am intrat pe forum la euroins si au spus ca sunt numai probleme pe judetul Neamt. Eu sunt din Roman si nu stiu ce sa fac. spuneti-mi va rog. Multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:29, 17 Octombrie 2011
Pt eveniment in zona Roman o sa va cheme probabil la constatare la Bacau impreuna cu cel care v-a lovit ca sa compare loviturile si probabil o sa va spuna ca evenimentul nu s-a produs in locul specificat de dv si ca nu a avut loc in conditiile pe care le specificati dv. Apoi o sa va spuna ca au nevoie de 3 luni de cercetare proprie a evenimentului pana cand va veti lasa pagubas.Va recomand sa va angajati un avocat care sa va reprezinte in instanta si sa incepeti cu o reclamatyie la CSA, apoi sa chemati la conciliere asiguratorul respectiv si cu raspunsurile scrise sa treceti la ultima etapa adica instanta. De aici avocatul va sti ce are de facut. Va urez succes!
am incercat sa dau de cei de la EUROINS si nimeni nu vrea sa imi raspunda, avocatul meu a spus sa mai incerc cu telefonul sau sa ma duc la o filiala EUROINS sa imi faca poze la masina.
Telefonic nu puteti rezolva nimic,Avocatul are dreptate privind sfatul de a va duce la un sediu al asiguratorului cu masina avariata si sa avizati dauna, deschizand dosarul urmare constatarii facuta de inspectorul de daune auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata asigurator euroins iulian1986 iulian1986 In data de 31.05. 2015 am gasit masina lovita in parcarea din fata blocului dupa ce am venit de la serviciu. Persoana vinovata de producerea accidentului mi-a ... (vezi toată discuția)
Problema cu euroins rca vladploscaru vladploscaru Buna ziua, Am o intrebare si vreau un sfat avizat. Masina mea parcata regulamentar dupa o intersectie, a fost avariata serios de o alta masina care venea cu ... (vezi toată discuția)
Despagubiri asigurare cristinamihai cristinamihai Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. In ziua de 16.06.2010 circuland regulamentar cu autoturismul personal ... (vezi toată discuția)