avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... intrebare adpfr
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

intrebare adpfr

Buna ziua. avem un bar in centrul istoric. In conditiile in care avem autorizatia UPFR UCMR-ADA si CREDIDAM de ce mai trebuie sa platim si adpfr? in momentul de fata difuzam muzica din calculator dar cu CD-uri originale achizitionate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 00:43, 18 Octombrie 2011
UCMR-ADA si CREDIDAM sunt organisme care reprezinta: prima autorii si a doua se ocupa de drepturile interpretilor
Altfel spus: se plateste pentru autori, pentru interpreti si pentru... difuzare / redifuzare (pentru producatori)

UPFR a fost inlocuita cu ADPFR

Decizia nr 102 / 2011 emisa de O.R.D.A.
Art. 2
Începând cu data publicării prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I, Decizia directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 338/2010 privind desemnarea organismului de gestiune colectivă Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (U.P.F.R.) drept colector al remuneraţiilor cuvenite producătorilor de fonograme pentru retransmiterea prin cablu, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 3 din 3 ianuarie 2011, îşi încetează aplicabilitatea
.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Autorizarea comunicarii publice a operelor muzicale si audiovizuale sisimona sisimona In multitudinea de taxe pe care trebuie sa le plateasca un hotel cu restaurant exista si aceste taxe pentru obtinearea unor licente ce ne permit difuzarea de ... (vezi toată discuția)