avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe divort

Un concediu medico-legal din 1998 pentru agresiune din partea sotului, poate fi folosit in prezent ca proba in procesul de divort (in ciuda faptului ca este eliberat acum 13 ani)?

Cel mai recent răspuns: Sanas , utilizator 23:13, 17 Octombrie 2011
da, dar trebuie sustinut si cu martori
mama mea poate fi martor. Cu ea am fost in acel moment la examinarea medicala.
Cu stima
un concediu menical ...din cate stiu atesta starea de boala (provocata sau nu)...daca nu ati scos un certificat medico-legal care sa ateste cauza (traumelor suferite), martorii pot fi atat de partea dv. cat si a-i sotului deci proba nu este semnificativa....gasiti un alt motiv de divort...daca totusi doriti sa div. din culpa sotului....
;)
da, poate fi martor
sebastian-barbulescu a scris:

un concediu menical ...din cate stiu atesta starea de boala (provocata sau nu)...daca nu ati scos un certificat medico-legal care sa ateste cauza (traumelor suferite), martorii pot fi atat de partea dv. cat si a-i sotului deci proba nu este semnificativa....gasiti un alt motiv de divort...daca totusi doriti sa div. din culpa sotului....
;)

utilizatorul vrea sa cunoasca daca certificatul medico legal de acum 13 ani mai poate fi admis ca proba si daca coroborat cu declaratia martorului poate sa obtina o hotarare de divort din vina exclusiva a sotului.. Opinia mea este ca, da!.. e o proba pertinenta insa nu si suficient de concludenta daca nu e sustinuta si de martor

Alte discuții în legătură

Agresiune ATELOCIN ATELOCIN Buna, am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la ... (vezi toată discuția)
Fals in acte?inducerea instantei de judecata in eroare? calomnie? suteanu maria suteanu maria buna seara!nu stiu daca m-am adresat unde trebuie dar va rog sa ma sfatuiti ce am de facut.Sunt in divort ,am depus o plangere la parchet pt furt de acte,iar ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala pey pey Am fost agresata fizic il cunosc pe agresor dar nu am nici un martor ce pot sa fac =D> (vezi toată discuția)