avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AGRESIUNE FIZICA SI VERBALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AGRESIUNE FIZICA SI VERBALA

Am fost agresata fizic il cunosc pe agresor dar nu am nici un martor ce pot sa fac =D>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:16, 18 Noiembrie 2011
Pt agresiunea fizica mergeti la IML si obtineti un certificat medico-legal.
Faceti plangere la politie.

Pt agresiunea verbala, nu intelegem daca au fost si amenintari, daca nu, puteti fi agresata oricat, nu conteaza, nu constituie fapta penala. Si daca nu aveti nici martori, nici in civil nu aveti ce face.
Daca puteti sustine si proba cu documente medico-legale agresiunea fizica puteti promova plangere impotriva faptuitorului
Si ce sanse ar avea?
Functie de documentul medico-legal ,de antecedentele faptuitorului,procurorul poate corobora plangerea cu probele si eventual poate dispune rezolutie sau rechizitoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot linisti un vecin agresiv atat verbal cat si fizic? andreeadoll andreeadoll din cauza unui loc de parcare am fost agresata(in spatele blocului)X-( (vezi toată discuția)
Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)