avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot linisti un vecin agresiv atat verbal cat si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot linisti un vecin agresiv atat verbal cat si fizic?

din cauza unui loc de parcare am fost agresata(in spatele blocului)X-(
Puteti depune plangere la politie...
Sa nu treaca 60 de zile de la data "intamplarii"
ideea e sa aiba martori.
daca nu are probe,agresorul ii poate face plangere pentru denunt calomnios.
Aţi spus, în titlul topicului, "agresat fizic". Dacă această agresiune v-a produs vătămări, mergeţi la IML şi scoateţi un certificat medico-legal.

Dar, în ipoteza lipsei oricăror probe - martori sau certificat medico-legal (după cum bine a arătat antevorbitorul), va trebui să vă resemnaţi cu ideea că "agresorul neprins e negustor cinstit", ca să zic aşa.

Pe viitor, dacă se întâmplă orice altă agresiune, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă şi să solicitaţi intervenţia poliţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica si verbala pey pey Am fost agresata fizic il cunosc pe agresor dar nu am nici un martor ce pot sa fac =D> (vezi toată discuția)
Agresiune fizica lolyliliana lolyliliana In cazul in care esti agresat intr-un centru comercal ai martori, ai despus plangere impotrva agresorului care ulterior agresiuni a fugit insa sunt inregstrari ... (vezi toată discuția)
Art 180 cp piticut86 piticut86 buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)