avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... fereastra de aerisire la bucatarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

fereastra de aerisire la bucatarie

Buna ziua,
am cumparat un apartament care are bucataria deschisa spre living si fara geam in dreptul bucatariei. Cladirea este contruita pe calcan, la fel si cladirea alaturata (sunt spate in spate).
Cladirea alaturata este formata din p+1 iar cladirea in care locuiesc din p+2+M.
Tinand cont ca apartamentul meu este la etajul 2 am voie legal sa fac in zid o fereastra de aerisire care va da spre curtea vecinului, dar deasuprea casei lui?
Practic chiar daca ar fi o fereastra de vedere tot nu as vedea nimic in curtea lui decat acoperisul casei lui.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:23, 18 Octombrie 2011
Atata vreme cat nu va permite sa vedeti in interiorul curtii vecine nu sunt probleme. Mergeti la primarie si solicitati un certificat de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de autorizatie pentru instalarea unei tubulaturi ... FCatalliin FCatalliin Este nevoie de autorizatie pentru instalarea unei tubulaturi (de tip cos) pentru aerisirea locuintei? Buna ziua , doresc sa stiu daca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Fereastra de lumina si aerisire? ionia09 ionia09 Buna ziua. Unul dintre vecini are zidul casei sale drept limita de proprietate intre noi. In acel zid are un geam de aerisire la bucatarie, geam care este ... (vezi toată discuția)
Geam catre curtea mea nzamfir nzamfir Buna ziua, Va scriu cu scopul de a ma ajuta intr-o problema delicata, pe care am incercat sa o rezolv pe cale amiabila, insa nu s-a putut. In urma cu 6 ... (vezi toată discuția)