Este nevoie de autorizatie pentru instalarea unei tubulaturi (de tip cos) pentru aerisirea locuintei?
Buna ziua , doresc sa stiu daca am nevoie de o autorizatie ceva pentru instalarea unei tubulaturi de plastic sau tabla pentru aerisirea locuintei . Vreau sa mai specific inca un lucru ff important, in cazul in care tubulatura de aerisire obtureaza partial fereastra vecinului care este in calcanul casei lui lipit de calcanul casei mele , practic casele fiind lipite spate in spate ,casa lui fiind noua cu etaj iar fereastra lui situata deasupra acoperisului meu si cu vederea in cureta mea (mentionez
ca fereastra respectiva este oscilobatanta de vedere NU de lumina si facuta fara acordul meu) . Asadar, imi trebuie ceva autorizatie ptr montarea acelei tubulaturi din plastic pentru aerisire??
Conform noilor completari si modificai se pot executa fara autorizatii construire mai multe tipuri de lucrari , atat timp cat nu este modificata structura de rezistenta si aspectul arhitectural.
In speta dv instalare tubulatura aerisire modifica aspectul exterior al constructiei
Avand in vedere caracteristicile tehnice speciale=imobile lipite,cu inaltimi diferite este necesar sa realizati proiect tehnic care sa prevada inaltimea optima a tubulaturii astfel incat sa nu fie generate daune vecinului
Da multumesc frumos , eu oricum nu ma lipesc si nu ma ancorez de calcanul vecinului cu absolut deloc , tubulatura e ff usoara , cat despre daune..... mai mult decat cele care mi le-a cauzat el mie prin 'violarea intimitatii cu acel geam de vedere (spionaj) facut in curtea mea eu nu cred ca nu il voi depasi pe el.
Retragere acord
Diana Daisy
Bună. Vecinul si-a ridicat 1 etaj la casa. , si sa lipit de a mea...Mă rugat sa îi dau prin notariat acordul pentru nu a pierde proiectul. I lam dat. Dar ... (vezi toată discuția)