avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ce se intampla daca imi inregistrez un PFA in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ce se intampla daca imi inregistrez un PFA in Bucuresti si trebuie sa ma mut in alta localitate

Mi-am infiintat un PFA in Bucuresti insa va trebui sa ma mut anul care vine in alta localitate , pot functiona cu PFA-ul inregistrat in Bucuresti dar activitatea sa mi-o desfasor in acea localitate?
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 13:44, 18 Octombrie 2011
Buna dimineata,

Daca sunteti nevoita sa va mutati intr-o alta localitate este foarte important ca o data cu declaratia 220 sa depuneti si o cerere prin care precizati ca PFA-ul este deschis in Bucuresti unde norma de venit este de X lei si sa atasati acestei cereri o adresa din partea administratiei locale care sa precizeze valoarea normei din localitatea unde aveti sediul. Cu acesta cerere si prin inregistrarea ei veti scapa de multe drumuri suplimentare la ANAF. Daca nu veti depune aceasta cerere va fi luata in considerare norma de venit din localitatea unde aveti domiciliul fiscal.

Dupa maxim 30 de zile veti primi prin posta decizia de impunere care precizeaza impozitul care trebuie platit corespunzator normei. Este bine sa verificati daca norma trecuta in decizia de impunere este aceeasi cu norma din localitatea unde aveti sediul. In cazul in care in 30 de zile nu primiti prin posta decizia, trebuie sa va prezentati sa o ridicati personal de la sediul ANAF.
va multumesc foarte mult ptr amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu - pfa cu norma fixa de venit iliec iliec Sunt PFA cu norma fixa de venit. Mi-am schimbat domiciliu in alta localitate (alt judet) decat cea in care mi-a fost emisa autorizatia. In noua localitate este ... (vezi toată discuția)
Pfa activitati de traducere moldovangigi moldovangigi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca: 1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)