avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- schimbare executor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- schimbare executor

buna ziua,
am fost executat silit ca fidejusor in 2009, executie pe care am contestat-o in instanta, castigand pe fond, urmand apoi recursul care a fost admis partial cu trimitere la Judecatorie pt a fi rejudecat, dandu-se termen in Mai 2012; intre timp am surpriza sa fiu notificat de catre un nou executor pentru aceelasi contract.
intrebarea mea este : se poate schimba executorul, daca exista pe rol un proces? eu mai pot face contestatie pt noua notificare, daca deja am o contestatie pt acel contract?
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 10:59, 18 Octombrie 2011
Nu aveti avocat ?? Cred ca trebuie sa predati notificare instantei care va judeca, pentru oprirea procedurii de executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A doua rejudecare cu trimitere intr-un dosar de executare silita Astromedia Astromedia Rog frumos sa-mi raspundeti daca este legala a doau rejudecare si ce trebuie facut?. Sunt de 3 ani hartuit, ca parat intimat, intr-un dosar civil ... (vezi toată discuția)
Prescriere titlu executor - executare silita Ionut_T Ionut_T Buna ziua! In februarie 2007 am fost condamnat penal si obligat la plata unei sume mari catre institutia la care am lucrat in solidar cu garantii mei. In ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)